De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Wat is content marketing?

Tekstbureau De Kok Context in Middelburg verzorgt content marketing voor haar klanten. Maar het is niet altijd voor iedereen even duidelijk wat dit nu inhoudt. Daarom dit keer antwoord op de vraag: Wat is content marketing?


Social media tips 2019

In onze vorige blog schreven wij over de online media trends van 2019. Deze keer kijken we alleen naar de social media. Bent u klaar voor het nieuwe social media jaar? Wat kunt u doen om uw social media strategie te versterken? We geven u hieronder de social media tips 2019. Zo kunt u uw strategie updaten en afstemmen op de nieuwe trends


Online media trends 2019

Wij verzorgen online media in de breedste zin van het woord. Daarom volgen wij de trends op de voet. Wij hebben de online media trends voor 2019 op een rijtje gezet, zodat ook u hiervan kunt profiteren.


Waarom een zakelijke kerstkaart?

Verras uw zakelijke relaties met een kerstkaart. Een uitgesproken kans uw zakenrelatie verder te versterken. Wij geven u drie redenen waarom u een zakelijke kerstkaart moet versturen.


Vijf tips om uw lezers te overtuigen met uw webteksten

Op uw website wilt u uiteraard uw lezers raken en overtuigen. Hiervoor heeft u goede webteksten nodig. Maar wat is een nu een goede webtekst? Hoe beïnvloedt u uw potentiële klanten met uw tekst? Daar geef ik u in deze blog vijf tips voor, zodat u overtuigende teksten kunt plaatsen op uw website.


| 1-5 / 32 | Volgende
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL149678551B01
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24