De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Online marketing tips ondanks het coronavirus

Het coronavirus treft ook ondernemers en bedrijven. Restaurants en Café’s zijn sinds gisteren (15 maart 2020 18.00 uur) t/m 6 april 2020 gesloten. Maar ook detailhandel merkt een daling in het aantal klanten. Mensen blijven (zeer logisch) thuis, er wordt vanuit huis gewerkt om besmettingen terug te dringen. Dit is voor veel bedrijven en ondernemers een strop. Ondanks dat is het toch belangrijk aan uw marketing te blijven werken en online zichtbaar te blijven. Maar hoe dan? Wij geven vandaag wat gratis online marketing tips ondanks het coronavirus.


Online marketing trends 2020

Bent u al op de hoogte van de online marketing trends 2020? Wij hebben het ook dit jaar weer voor u op een rijtje gezet, zodat u hier uw voordeel mee kunt doen, zowel via uw website, als via social media.


Online marketing tips voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan. Tegenwoordig doen ruim 80% van alle shoppers hun inspiratie online op. Voor u dus belangrijk hier op in te spelen. Hoe u hier gebruik van kunt maken leest u in onze online marketing tips voor de feestdagen, die u kunt gebruik voor o.a. uw website en uw social media.


Wat is een landingspagina en waarvoor dient deze?

U heeft het vast al vaker voorbij horen komen: 'zet een landingspagina in op uw website om uw doel te bereiken'. Maar wat is een landingspagina nu precies? Waarvoor dient deze en hoe zet ik een landingspagina goed in? Daarover geven wij dit keer uitleg en tips.


Video inzetten bij werving van personeel

Videocontent is tegenwoordig heel belangrijk binnen de online media. U ziet daarbij ook steeds meer dat video ingezet wordt bij de werving van personeel. U vergoot hierbij de kans op geschikt personeel aanzienlijk. Wij geven u hier wat tips omtrent video inzetten bij werving van personeel.


| 1-5 / 41 | Volgende
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24