De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Online marketing tips voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan. Tegenwoordig doen ruim 80% van alle shoppers hun inspiratie online op. Voor u dus belangrijk hier op in te spelen. Hoe u hier gebruik van kunt maken leest u in onze online marketing tips voor de feestdagen, die u kunt gebruik voor o.a. uw website en uw social media.


Wat is een landingspagina en waarvoor dient deze?

U heeft het vast al vaker voorbij horen komen: 'zet een landingspagina in op uw website om uw doel te bereiken'. Maar wat is een landingspagina nu precies? Waarvoor dient deze en hoe zet ik een landingspagina goed in? Daarover geven wij dit keer uitleg en tips.


Video inzetten bij werving van personeel

Videocontent is tegenwoordig heel belangrijk binnen de online media. U ziet daarbij ook steeds meer dat video ingezet wordt bij de werving van personeel. U vergoot hierbij de kans op geschikt personeel aanzienlijk. Wij geven u hier wat tips omtrent video inzetten bij werving van personeel.


Tips voor het maken van een e-book

Een e-book maken als bedrijf hoort u tegenwoordig steeds vaker en behoort dan ook tot de online marketing. Wij vertellen u dit keer waarom u een e-book zou kunnen maken en geven u natuurlijk tips voor het maken van een e-book.


Schrijf nooit welkom op uw website

Op websites leest u vaak: 'welkom op mijn website' of dergelijke zinnen. Dit is niet goed, schrijf nooit welkom op uw website. Wij leggen u graag uit waarom u dit niet moet doen. En uiteraard geven wij ook weer een aantal tips, zodat u weet wat u dan wel kunt doen. 


| 1-5 / 39 | Volgende
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL149678551B01
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24