De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Tips voor het starten met zakelijk bloggen

Iedereen kan overal lezen dat zakelijk bloggen er tegenwoordig bij hoort wat de online marketing betreft. Zakelijk bloggen is nu eenmaal nuttig voor ieder bedrijf. Het is o.a. erg goed voor de bezoekers op uw website en om gevonden te worden via zoekmachines als Google.
Vele ondernemers nemen dus toch in overweging om zakelijk te gaan bloggen. Wij horen dan vaak dat men niet weet waar en hoe men hiermee moet beginnen. Daarom hebben wij dit keer wat tips voor het starten met zakelijk bloggen.


Veel gemaakte fouten bij content marketing

Wanneer u content marketing inzet, kan er ook wel eens iets fout gaan. Er zijn verschillende fouten bij content marketing, die regelmatig gemaakt worden. Lees in deze blog welke fouten dit zijn, zodat u ze kunt voorkomen in de toekomst.


Wat is content marketing?

Tekstbureau De Kok Context in Middelburg verzorgt content marketing voor haar klanten. Maar het is niet altijd voor iedereen even duidelijk wat dit nu inhoudt. Daarom dit keer antwoord op de vraag: Wat is content marketing?


Social media tips 2019

In onze vorige blog schreven wij over de online media trends van 2019. Deze keer kijken we alleen naar de social media. Bent u klaar voor het nieuwe social media jaar? Wat kunt u doen om uw social media strategie te versterken? We geven u hieronder de social media tips 2019. Zo kunt u uw strategie updaten en afstemmen op de nieuwe trends


Online media trends 2019

Wij verzorgen online media in de breedste zin van het woord. Daarom volgen wij de trends op de voet. Wij hebben de online media trends voor 2019 op een rijtje gezet, zodat ook u hiervan kunt profiteren.


| 1-5 / 34 | Volgende
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL149678551B01
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24