De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Tips voor het maken van een e-book

Een e-book maken als bedrijf hoort u tegenwoordig steeds vaker en behoort dan ook tot de online marketing. Wij vertellen u dit keer waarom u een e-book zou kunnen maken en geven u natuurlijk tips voor het maken van een e-book.


Schrijf nooit welkom op uw website

Op websites leest u vaak: 'welkom op mijn website' of dergelijke zinnen. Dit is niet goed, schrijf nooit welkom op uw website. Wij leggen u graag uit waarom u dit niet moet doen. En uiteraard geven wij ook weer een aantal tips, zodat u weet wat u dan wel kunt doen. 


Tips voor het starten met zakelijk bloggen

Iedereen kan overal lezen dat zakelijk bloggen er tegenwoordig bij hoort wat de online marketing betreft. Zakelijk bloggen is nu eenmaal nuttig voor ieder bedrijf. Het is o.a. erg goed voor de bezoekers op uw website en om gevonden te worden via zoekmachines als Google.
Vele ondernemers nemen dus toch in overweging om zakelijk te gaan bloggen. Wij horen dan vaak dat men niet weet waar en hoe men hiermee moet beginnen. Daarom hebben wij dit keer wat tips voor het starten met zakelijk bloggen.


Veel gemaakte fouten bij content marketing

Wanneer u content marketing inzet, kan er ook wel eens iets fout gaan. Er zijn verschillende fouten bij content marketing, die regelmatig gemaakt worden. Lees in deze blog welke fouten dit zijn, zodat u ze kunt voorkomen in de toekomst.


Wat is content marketing?

Tekstbureau De Kok Context in Middelburg verzorgt content marketing voor haar klanten. Maar het is niet altijd voor iedereen even duidelijk wat dit nu inhoudt. Daarom dit keer antwoord op de vraag: Wat is content marketing?


Vorige | 6-10 / 41 | Volgende
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24