De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Nieuwsbrieven
direct-mailing


Nieuwsbrieven zijn met de grote opkomst van Social media wat naar achteren gesteld. En dat terwijl iedereen weet dat niets zo belangrijk is als contact onderhouden met klanten en / of relaties.Nieuwsbrieven zijn hiervoor een uitstekend medium. Het wordt op prijs gesteld en geeft aanzet tot actie of aankoop, hetzij nu of in de toekomst. Bij tekstbureau De Kok Context kunt u deze nieuwsbrief tot in de puntjes laten verzorgen. Van alleen tekst tot gehele (nieuwe) lay- out met tekst.

Daarnaast is en blijft het een kunst potentiële kopers kennis met u te laten maken en een gerichte groep of personen te bereiken. Direct mailing is hiervoor uitermate geschikt. Tekstbureau De Kok Context verzorgt voor u de direct mailing, zoals u deze wenst. Dit kan dus per mail, maar ook per post. Naar aanleiding van uw verhaal maken wij een passende tekst, waar uw potentiële klanten niet omheen kunnen.

Ook voor deze diensten hebben wij passende mogelijkheden en pakketten voor u. Of het nu om incidentele of periodieke diensten gaat, bij ons tekstbureau bent u aan het juiste adres en hebben wij mogelijkheden binnen uw budget. U levert de adressen en De Kok Context verzorgt een goede binnenkomer voor u. De potentiële klanten kloppen hierna vanzelf bij u aan.

contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24