De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Website onderhouden realisatie


Zonder website bent u nergens meer. Het is uw online visitekaartje. Mensen zoeken veelvuldig op het web en zien direct of u hier tijd en aandacht aan besteedt. Uw gewone werkzaamheden kosten al tijd genoeg en om uw website op de juiste manier te onderhouden heeft u dan ook vaak tijd te kort.


Tekstbureau De Kok Context werkt veel met websites en weet dan ook als geen ander dat dit veel inspanning en tijd kost. Het zou simpel moeten zijn, maar in de praktijk blijkt vaak anders. Wij ondersteunen u dan ook graag bij het onderhouden van uw website.U kunt bij ons terecht voor controles en updates. Daarbij kunt u denken aan:

  • het aanpassen van teksten
  • plaatsen van foto’s
  • zoekmachine optimalisatie

Soms is uw website aan een gehele vernieuwing toe, of heeft u nog geen website. Ook het realiseren van een (nieuwe) website behoort tot onze mogelijkheden.

De Kok Context weet dat ieder zijn behoefte anders is. Wellicht volstaat u met incidenteel onderhoud, of heeft u misschien periodiek onderhoud nodig. Voor deze dienst bieden wij dan ook verschillende mogelijkheden, van eenmalig onderhoud tot onderhoudscontracten. Zo betaalt u geen cent te veel en verdient u de investering dubbel en dwars terug met een website die geheel up-to-date is.

contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24