De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Akkerdaas Tweewielers Domburg

Portfolio >>

Logo Akkerdaas Tweewielers DomburgVoor Akkerdaas Tweewielers in Domburg (her-) schreven wij SEO webteksten en optimaliseerden wij de web content van Akkerdaas Tweewielers.

Akkerdaas Tweewielers in Domburg wilde graag de vindbaarheid in zoekmachines als Google verhogen. Na een "scannende blik" op de website en het cms konden wij met veel plezier en in samenspraak met de eigenaar van deze fietsenwinkel en fietsverhuur in Domburg de web content optimaliseren. Dat hebben wij o.a. gedaan door het (her-) schrijven van verschillende webteksten en het optimaliseren van de SEO titels en omschrijvingen in het CMS.

Wij hebben ons met veel plezier verdiept in dit bedrijf en vooral het grote en uiteenlopende assortiment. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen, zowel online als offline aan de Westraat in Domburg.

Terug
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24