De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Albert Heijn Domburg

Portfolio >>

 Voor de Albert Heijn in Domburg verzorgen wij sinds 2016 t/m heden met veel plezier verschillende online promoties. Zo verzorgden wij in december 2016, 2017 en 2018 de online promotie van het spectaculaire AH December Prijzenfestival. Tekstbureau De Kok Context in Middelburg verzorgt promotie van AHDecemberPrijzenfestival - logo AH De Kok Domburg Dit is ieder jaar weer een geweldige actie met mooie grote prijzen en alles geheel online. Zij willen deze actie dan ook opvallend online promoten op hun Albert Heijn Facebookpagina en schakelen hiervoor De Kok Context in.

Daarnaast is de Albert Heijn in Domburg medio november 2018 verhuist. Een grote gebeurtenis en indrukwekkend proces, waar zij de klanten ook graag op originele wijze van op de hoogte wilden houden. Ook hiervoor hebben zij ons ingeschakeld. Wij hebben in samenwerking met Albert Heijn Domburg de doelen bepaald en een strategie bedacht.Hierbij  hebben we samen gekeken naar wat voor promotionele acties we in konden zetten en hoe we hiernaast de klant zowel online als offline van alles inclusief acties op de hoogte konden houden.
Online video's met een vleugje humor doen het in dit soort situaties, waar de klant dichtbij de onderneming en het personeel staat, altijd erg goed. Achteraf bleek dat ook ditmaal weer een goede zet, daar de Facebookpagina binnen een maand er meer dan 1000 volgers bij had. 

Met heel veel plezier zetten wij ons iedere keer weer in voor verschillende online en offline promoties en ook kleinere korte opdrachten, zoals opvallende Facebookposts bij bijv. gewijzigde openingstijden in uiteraard de huisstijl van Albert Heijn Domburg. Wij ervaren iedere keer weer een prettige samenwerking en hopen dit nog lang zo voort te zetten.


 

Terug
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24