De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Blue Green Holiday

Portfolio >>

Logo Blue Green Holiday - voor uw vakantie in Zeeland - Zuid- BevelandBij Blue Green Holiday kunt u terecht voor het boeken van uw vakantiehuis, wanneer u naar Zeeland op vakantie gaat. Zij voorzien hun klanten in het juiste en passende vakantieverblijf op Zuid- Beveland, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Het doel is de klanten een onbezorgde vakantie te laten beleven in Zeeland.

Het verstrekken van informatie en hun klanten op de hoogte houden van alles op en rond Zuid- Beveland en in Zeeland is een belangrijk doel op de website van Blue Green Holiday. Daarnaast is Zuid- Beveland nog een onontdekt stukje Zeeland, waar vakantieganger juist een hele fijne vakantie kunnen beleven. Ook dit willen zij graag kenbaar maken op de website. Dit kost veel tijd en energie. Daarom heeft Blue Green Holiday ons gevraagd om:

  • Regelmatig blogs te schrijven over de omgeving en deze te plaatsen op de website;
  • Landingspagina's te schrijven en online te plaatsen;
  • Het schrijven van tips en nieuws omtrent Zuid- Beveland en Zeeland.

Wij verzorgen dit met veel plezier en zorgen hierbij uiteraard ook dat de SEO gegevens juist worden ingevuld, bij ieder stukje content wat wij plaatsen. Vindbaarheid is immers in dit geval ook erg belangijk. Daarnaast snapt dit bedrijf ook heel goed, dat het regelmatig plaatsen van content de vindbaarheid op het web ten goede komt. Wij verzorgen bovenstaande punten dan ook maandelijks met veel plezier en ervaren een hele fijne samenwerking. 

Mocht u of uw familie of vrienden een vakantie in Zeeland overwegen, kijk dan zeker even op de website van Blue Green Holiday en beleef een onvergetelijke vakantie in Zeeland.

Terug
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL149678551B01
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24