De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Eigen Stijl Uitvaartzorg

Portfolio >>

Wij werden door Eigen Stijl Uitvaartzorg benadert of wij SEO web teksten konden schrijven. Deze uitvaartonderneming is nieuw in Zeeland sinds januari 2018. Daarom hebben wij eerst een afspraak gemaakt met de eigenaresse Bianca Tange, zodat wij goed in kaart konden brengen wat zij met haar onderneming wilt bereiken en uitstralen. Naar aanleiding van dit gesprek en wat input zijn wij de SEO web teksten gaan schrijven. Door het goede heldere gesprek en het bespreken van de doelen kwamen wij tot teksten waar Bianca zich geheel in kon vinden. 

Na het schrijven van de teksten hebben wij deze inclusief SEO gegevens aangeleverd bij de webbouwer, zodat de geheel nieuwe website online kon. Wij werken vaak samen met webdesigners en webbouwers waardoor er een compleet product tot stand komt, waar de klant blij mee is. Het resultaat mag er dan ook zijn voor deze uitvaartonderneming in Zeeland.

De samenwerking hebben zowel wij als Bianca als prettig ervaren. Deze zetten wij dan ook nog steeds voort door het regelmatig:

  • schrijven en of redigeren van (informatieve) teksten;
  • schrijven en vormgeven van informatieboekjes
  • vormgeven van advertenties en arrangementen;
  • verzorgen van beeldmateriaal en korte filmpjes voor o.a. social media.

 

Terug
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24