De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Fivanz

Portfolio >>

Fivanz is een startend bedrijf waar u terecht kunt voor een gezond en energiek bestaan. Miranda van Fivanz helpt u hierbij met een persoonlijk afgestemd plan. Naast haar Facebookpagina wilde zij ook graag een website waar zij SEO teksten voor zocht. Tevens vond zij het lastig zelf teksten te schrijven en hiermee uit te stralen waar ze voor staat.

In overleg met Miranda en wat korte input zijn wij de teksten gaan schrijven. Deze teksten hebben wij natuurlijk direct SEO geschreven inclusief een SEO titel en SEO omschrijving, zodat haar vindbaarheid straks op het web direct goed is. Wij vinden het altijd fijn als onze klant zich geheel kan vinden in de teksten en hier blij mee is. Zo waren wij gelukkig met Miranda haar reactie:
'SUPER!!!!!! Vriendelijk, persoonlijk en overzichtelijk. Erg blij mee!'

Wij wensen Miranda veel succes met haar bedrijf Fivanz. Wilt u meer weten? Haar website komt binnenkort online, maar tot die tijd kunt u terecht op haar Facebookpagina.

Terug
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24