De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Geen Stress Info

Portfolio >>

Geenstressinfo.nl De website om stress te verminderenOp de website van geenstressinfo.nl kunt u alles lezen over het voorkomen en behandelen van stress en daarbij behorende fysieke ongemakken. Mariska van geenstressinfo.nl voorziet haar bezoekers hier van informatie en wat mindfulness voor hen kan betekenen. Ze geeft hier naast informatie ook gratis tips en oefeningen. 

Mariska heeft ons gevraagd te helpen bij de SEO web content. Ook zij was er net als vele andere klanten van op de hoogte dat een goede vindbaarheid van belang is. Wij ondersteunen haar dan ook bij het op de juiste manier schrijven, plaatsen en vormgeven van content en de hierbij behorende SEO gegevens.

Wij ervaren een fijne samenwerking en wensen Mariska veel succes met haar informatieve website. Zeker een aanrader hier eens een kijkje te nemen, voor iedereen die een druk bestaan heeft. En zeg nu zelf, wie heeft dat tegenwoordig niet? Wellicht doet ook u uw voordeel met de tips en informatie.

Terug
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL149678551B01
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24