De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Hotel The Wigwam Domburg

Portfolio >>

Website Hotel The Wigwam in Domburg. SEO Web Content verzorgt door Tekstbureau De Kok Context in MIddelburgDoor Hotel The Wigwam in Domburg werden wij gevraagd of wij de SEO Web Content konden optimaliseren, daar dit niet helemaal naar wens was. Wij hebben de webteksten geoptimaliseerd en her en der gewijzigd en wat toegevoegd om de vindbaarheid te verbeteren. Dit deden wij zowel in het Nederlands als het Duits en Engels, daar in deze badplaats veel toeristen komen. We optimaliseerden de SEO web content en vonden het fijn achteraf te horen, dat de ranking van de website van Hotel The Wigwam,  door onze werkzaamheden, in Google is gestegen. Dat horen wij graag, want hier doen wij het natuurlijk voor!

Wij bedanken Hotel The Wigwam voor de leuke opdracht en het in ons gestelde vertrouwen. We wensen hen veel gasten toe in dit mooie hotel.

Terug
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24