De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Magician Evert van Asselt

Portfolio >>

Magician Evert van Asselt - magisch entertainerEvert van Asselt is een magisch entertainer. Hij verzorgt magische unieke acts op uiteenlopende events en feesten, zowel particulier als bij bedrijfsfeesten en beurzen. Evert vermaakt en verwondert gasten door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Veel boekingen komen online binnen en een goed vindbare website is dan ook geen overbodige luxe. Hiervoor kwam Evert bij ons terecht.

Evert houdt de mensen graag op de hoogte van zijn optredens, tips, weetjes, nieuwe acts en shows. Dit alles op de website te plaatsen kost veel tijd en daarom heeft hij ons gevraagd:

  • Blogs en artikelen te schrijven op zijn website;
  • Landingspagina's te schrijven;
  • Webteksten up to date te houden.

Wij verzorgen dit met veel plezier en zorgen hierbij uiteraard ook dat de SEO gegevens juist worden ingevuld, bij ieder stukje content wat wij plaatsen. Vindbaarheid is immers in dit geval ook erg belangijk. Daarnaast snapt Evert ook heel goed, dat het regelmatig plaatsen van content de vindbaarheid op het web ten goede komt. Wij verzorgen bovenstaande punten dan ook maandelijks en ervaren een hele fijne samenwerking. 

Mocht u op zoek zijn naar een goochelaar, ballonartiest, kindershow, beursgoochelaar, tafelgoochelaar of iets anders op het gebied van magisch entertainment, kijk dan zeker even op de website van Evert van Asselt.

Terug
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24