De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

OBD / VisitDomburg

Portfolio >>

Voor de OBD (Ondernemers Badplaats Domburg) hebben wij in het jaar 2017/2018 de online & offline media voor VisitDomburg opgezet. Dit houdt in dat wij ons in hebben gezet de website van VisitDomburg te profileren en vindbaar te maken en de hierbij behorende social media en offline media aan hebben verbonden. De taken hierbij waren:

  • Onderhouden van de website www.visitdomburg.com door het schrijven en plaatsen van content, zoals blogs, het invullen van de evenementenkalender en het plaatsen van informatie van hotels en restaurants met bijbehorende SEO gegevens;
  • Social media van VisitDomburg opzetten;
  • Schrijven van persberichten voor evenementen en activiteiten;
  • Het verbinden van de online media, zoals website met social media;

Dit alles hebben wij verzorgd met het doel de badplaats Domburg inclusief de website www.visitdomburg.com op de kaart te zetten. De toerist moet weten dat hij bij VisitDomburg kan boeken en alle informatie kan vinden omtrent zijn of haar favoriete badplaats en wat voor evenementen en activiteiten er zijn.

Wij hebben hier een jaar lang zowel de online & offline promotie opgezet voor onze klant, zodat iedere ondernemer zich kon richten op zijn eigen onderneming, terwijl wij de online & offline promotie verzorgden en de badplaats waar zij gevestigd zijn, vooral online op de kaart hebben gezet.
 

Terug
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24