De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Specialistisch Vloeronderhoud Besuijen

Portfolio >>

Specialistisch Vloeronderhoud Besuijen is een opstartend bedrijf in Middelburg. Deze jonge onderneming richt zich volledig op reiniging, onderhoud en renovatie van horizontale oppervlakken en vloeren. Zij gaan voor de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. 

Dit bedrijf heeft ons gevraagd hen te ondersteunen bij o.a.:

  • Content creatie (het creeren van inhoud voor o.a. social media, in dit geval een kort promo filmpje);
  • De website en e-mail;
  • Waar nodig op het gebied van online & offline media.

Dit startende bedrijf wil graag zelf de online & offline media beheren, maar wenst graag ondersteuning waar nodig. En dat kan gewoon bij De Kok Context in Middelburg. Geen vaste verplichtingen, gewoon hulp indien en waar nodig. Dit is ook de reden dat wij geen standaard pakketprijzen hanteren voor bijv. social media of het onderhouden van websites. Wij werken niet alleen op maat en naar wens van onze klant, maar hanteren hier ook onze prijzen naar. Zo betaalt iedere klant geen cent te veel en werken wij met transparante prijzen.

Met deze manier van werken zijn en blijven beide partijen nauw betrokken bij de online & offline media, wat voor een fijne samenwerking zorgt.
Wij wensen Specialistisch Vloeronderhoud Besuijen veel succes en plezier met de nieuwe onderneming.

Terug
contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL149678551B01
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24