De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Schrijven

Iedereen kan schrijven toch? Maar betekent dit ook dat iedereen zijn identieke verhaal op de juiste pakkende wijze verwoord? Schrijven is een kunst. Het is de uitdaging om de boodschap op de juiste manier over te brengen. Dit kost ervaring en tijd, veel tijd. Dit weet Tekstbureau De Kok Context als geen ander en wij nemen u dit werk dan ook graag uit handen.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor o.a. het schrijven van:

  • uiteenlopende verhalen
  • blogs
  • persberichten
  • brochures

Kortom voor redactionele, commerciële en promotionele doeleinden schrijven wij effectieve teksten. Alle teksten van De Kok Context hebben één dingen gemeen: ze worden gelezen!

Ten alle tijden geldt dat wij u het schrijfwerk graag uit handen nemen, met passie te werk gaan en uw wens centraal staat. Op deze manier is en blijft het uw verhaal! Door ons te verdiepen in uw situatie en de lijnen kort te houden, komt uw verhaal geheel tot zijn recht. Op basis van uw input levert tekstbureau De Kok Context passende teksten in de gewenste toon.

contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24