De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Social media

“Kan ik u ook vinden op Facebook of Twitter?” Een tegenwoordig veel gestelde vraag door zowel uw klanten, als uw relaties. Social media is naast uw website uw online visitekaartje en tegenwoordig niet meer weg te denken. Het helpt uw online succes vergroten.

Het opzetten maar ook het onderhouden van uw Social media is een hele uitdaging. Toch besluit u gebruik te gaan maken van Social media, maar dan komen de vragen:

  • Welke Social media kanalen ga ik inzetten?
  • Hoe ga ik dit doen?
  • Welke doelen wil ik ermee behalen?
  • Heb ik zelf genoeg tijd om dit in de toekomst te beheren?

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u al gebruik maakt van Social media kanalen, maar het niet naar uw wens is en tot zijn recht komt, zoals u had gedacht.

Bij tekstbureau De Kok Context kunt u terecht voor zowel de realisatie, als het onderhouden van uw Social media kanalen. Wij zijn van mening dat iedere klant uniek is. Hierbij horen dan ook eerlijke prijzen, passend bij uw situatie en bedrijf. Daarom werken wij niet met pakketprijzen. Zo betaalt u nooit voor diensten, die niet bij uw doelen en wensen passen. 

Wanneer u de Social media uitbesteedt aan De Kok Context, worden uw doelen behaald en maakt u van volgers klanten.

contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24