De Kok Context gebruikt cookies om u beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Indien u hiermee akkoord bent, hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen. - Bekijk details
Menu

Wie is de Kok Context

Tekstbureau De Kok Context is het tekstbureau in Zeeland voor uw online & offline media.
Het tekstbureau is opgericht door Antoinette de Kok.

Even voorstellen
Aangenaam, ik ben Antoinette de Kok. Geboren in Middelburg, opgegroeid in Domburg en inmiddels alweer 7 jaar woonachtig in Middelburg. Doordat ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en verschillende functies heb vervuld binnen de commerciële en toeristische sector, ben ik zeer bekend met het bedrijfsleven in Zeeland.

Missie
De missie van De Kok Context is bedrijven, organisaties en startende ondernemers, te helpen bij het behalen van hun commerciële doeleinden. Mijn ruime ervaring in de commerciële branche, geeft mij het voordeel mij in te kunnen leven in uw situatie en commerciële doeleinden. Hierdoor kan ik passende redactionele en promotionele diensten aanbieden, zowel online als offline. Met mijn eigen tekstbureau ben ik onafhankelijk en ben ik in staat nauw contact met mijn klanten te onderhouden, mij te verdiepen in hun situatie en zijn of haar wensen ten alle tijden voorop te stellen. Hierdoor kan ik de context van uw teksten voor iedereen begrijpelijk te maken.

 

Vakkundig
Een goede tekst staat nooit op zichzelf. Een goede tekst past in de context, wordt door de juiste mensen graag gelezen en dient een doel. Doordat er regelmatig bijscholing wordt gevolgd, blijft de vakkennis op peil. Hierdoor bent u verzekerd van kennis en kunde bij de uiteenlopende diensten van De Kok Context.

Overtuigd?
Bent u overtuigd van De Kok Context, of wilt u eerst meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

contactgratis vrijblijvende offerte
De Kok Context
Veerseweg 141
4332 BE Middelburg

Mob. nr.: 06- 1264 8608
info@dekokcontext.nl
www.dekokcontext.nl
Kvk nr.: 65975987 te Middelburg
Btw nr.: NL001756625B90
IBAN: NL30 RABO 0309 8948 24